Felhasználónév: Jelszó:

Segíthetünk?

Regisztrálj!
Gyorskérdések

A Piactér egy új szolgáltatás a Brigádnál, melynek segítségével az oldalunkra minden eddiginél könnyebben, gyorsabban és rugalmasabban tudsz felkerülni céged ajánlatával. Kínálj bármilyen terméket vagy szolgáltatást, a Brigád segít, hogy könnyen, kockázat nélkül új vásárlókat szerezz!

Alapvetően a Piactéren futó ajánlatok ugyanúgy működnek, mint a Brigád főoldalán futó ajánlatok, azonban van néhány fontos különbség:

  • az ajánlatokat te magad töltöd fel, nem pedig a mi szerkesztőségünk dolgozik rajta
  • meghatározhatod, hogy az ajánlat mikor kerüljön ki az oldalunkra, hány napig legyen kint, mennyi ideig legyen beváltható a bónusz, illetve korlátozásokat is tudsz beállítani a céged kapacitásának megfelelően (pl.: maximálisan értékesíthető bónuszok száma)
  • a feltöltött és jóváhagyott ajánlat a Piactéren fog megjelenni, nem pedig a Szolgáltatás, Utazás vagy Termék főkategóriákban
  • alap megjelenést választva 25% + ÁFA, prémium megjelenést választva (főoldali és hírlevélben való megjelenéssel) 30% + ÁFA a Brigád jutaléka, melyet csak azok után a vásárlók után kell megfizetned, akiket beviszünk hozzád

A regisztrációhoz mindenképp szükséged lesz egy működő e-mail címre. Emellett fontos, hogy a cégednek, amely az ajánlatban szerepel, legyen weboldala (vagy Facebook oldala), ahol megtalálhatóak az általa kínált szolgáltatások vagy termékek árai.


A felhasználónév az ajánlatnál nem fog látszódni, csak a belépéskor lesz rá szükség, azonosításra szolgál. A regisztrációs űrlapon azonnal ellenőrizzük, hogy szabad-e az általad választott felhasználónév.


Nem, a Piactérre csak olyan személy regisztrálhat, aki a cégjegyzék szerint jogosult az adott cég képviseletére. 


A Brigád Piactérre magad regisztrálsz és töltöd fel az ajánlatodat, ami Normál fokozatban a Piactéren jelenik meg, Prémium fokozatban pedig ezen kívül a főoldalon és a hírlevélben is. A Piactérre akár 1 nap alatt is felkerülhetsz, a Normál fokozat jutaléka 25%+ÁFA, a Prémium fokozaté pedig 30%+ÁFA.

 

Brigád Partner választása esetén nem regisztrációval, hanem jelentkezéssel kezdődik a folyamat: ha kitöltöd a jelentkezési űrlapot, akkor mi azt átnézzük és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot. A Brigád Partnerek ajánlatán az egész csapatunk dolgozik (szövegírók, szerkesztők, grafikusok, stb.) és jóval több emberhez is jut el a hirdetéseken keresztül, mint a Piactér ajánlat. Ennek ára a magasabb jutalék és a szigorúbb feltételekkel való bekerülés az oldalra.